Подршка +381 64 64 714 61

Е-пошта: info@zicka.rs

[yith_wcwl_items_count_srb]
[yith_wcwl_items_count_srb]

Обрада личних података

Изјава о заштити приватности

Да бисмо успешно обрадили Вашу наруџбину потребни су нам Ваше име и презиме, адреса, имејл и телефон. Уз помоћ тих података бићемо у могућности да Вам испоручимо жељену робу и успешно извршимо обраду Ваше онлине поруџбине.

У наше име, интернет продавнице www.zicka.rs, обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима и податке неопходне за пословање и информисање купаца у складу са добрим пословним обичајима у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листе.

Сви подаци о купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у Епархији жичкој одговорни су за поштовање начела заштите приватности. Обавезујемо се да прикупљене податке не користимо ни у које друге сврхе, нити их прослеђујемо трећим лицима.

Поред наведених прикупљамо, анализирамо и обрађујемо податке о производима које наши посетиоци траже и купују, као и о страницама које посећују. Те податке користимо како бисмо побољшали понуду и изглед наших страница и омогућили Вам једноставније коришћење, сигурнију и удобнију куповину.

Сагласност и промена услова

Коришћење наших сервиса подразумева сагласност корисника са наведеним условима коришћења. Епархија жичка се обавезује да ће се придржавати свега наведеног, а све промене услова постају важеће тек након објављивања на овој страни и слања имејл обавештења свим регистрованим корисницима.